Roger Rundqvist (1939-). - Innerlijke transformatie : verandere

Schrijver:
Titel: Innerlijke transformatie : veranderen, heel worden, opnieuw beginnen.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1992., 21 cm. 111 p. Naam vorige eigenaar op voorblad. Vanuit de New Age-gedachte worden adviezen gegeven om in vrijheid in het eigen leven verder tot ontwikkeling te komen.. Self-realization Zelfverwerkelijking bewustzijnsverruiming leven...
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Innerlijke transformatie : veranderen, heel worden, opnieuw beginnen. . De schrijver geeft vanuit 'nieuwetijds denken' adviezen om in vrijheid in eigen leven verder tot ontwikkeling te komen. Lessen die men per hoofdstuk kan bestuderen om daarna de gegeven oefeningen uit te werken om het geheel te verdiepen. Zo wordt er b.v. een sprookje aangereikt en behandeld, zodat men de achtergrond ervan in het dagelijks leven zal kunnen herkennen. Het boek bevat oefeningen en concrete voorbeelden. Velen die voor deze materie openstaan, zullen veel van de wijze lessen kunnen leren. Het boekje is ingedeeld in hoofdstukken, het bevat enkele tekeningen en foto's ter verduidelijking. Abstracte omslagtekening met een positieve uitstraling.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roger Rundqvist (1939-). - Innerlijke transformatie : veranderen, heel worden, opnieuw beginnen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.