Mansukh Patel (1955-) Sorcha van Westerop. - Maak werk van je l

Schrijver:
Titel: Maak werk van je leven.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1999., 22 cm. 144 p. Door meditatie en inzicht kan een mens zijn leven in eigen hand nemen.. , Garenloos, Zeer goed
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Maak werk van je leven. . We zoeken als mens allemaal naar de zin van het leven en trachten daar inhoud aan te geven. In dit boek worden we meegenomen op een ontdekkingsreis door ons eigen leven. De auteur wil ons een innerlijke blik werpen op onszelf door inzicht en meditatie met als doel dat we tot goede beslissingen komen bij een volgende keuze. Het boek is bedoeld voor de leek die zich openstelt voor deze denkwijze en kan een 'eye opener' zijn. Het is eenvoudig maar duidelijk van opzet, bevat veel overdenkingen en meditatieoefeningen. Na een kort voorwoord van Hein Stufkens volgt een introductie en daarna een ontdekkingsreis samen met de auteur door ons eigen leven. Aan de hand hiervan kunnen we ons leven op onze eigen wijze in de hand te nemen en invullen. Het boek ziet er goed verzorgd uit, heeft een duidelijke letter. Illustraties komen er niet in voor, maar worden niet gemist. Tot slot drie appendices over voeding, lichaamsbeweging en ademhaling een gebruiksaanwijzing en een korte levensgeschiedenis van de auteur.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mansukh Patel (1955-) Sorcha van Westerop. - Maak werk van je leven.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.