Nancy O'Hara Vivian Franken. - Je hoeft alleen maar te luistere

Schrijver:
Titel: Je hoeft alleen maar te luisteren : het vinden van je ware innerlijke stem.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1998., 21 cm. 231 p. , Garenloos, Als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Je hoeft alleen maar te luisteren : het vinden van je ware innerlijke stem. . Vanuit alledaagse situaties en eigen ervaringen van de auteur wordt op eenvoudige wijze duidelijk gemaakt hoe mensen door bewustwording hun leven kunnen veranderen. Het accent ligt op observeren, registreren en analyseren van gevoelens, gedachten en gedrag. Doel is vanuit die kennis mensen dichter bij zichzelf te brengen, waardoor zij meer zeggenschap over hun leven kunnen krijgen. De tekst heeft een religieuze ondertoon, waarin nederigheid en bidden een belangrijke plaats innemen. De lezer krijgt eenvoudige oefeningen, voorbeelden van zen-meditatie en schrijfoefeningen aangereikt. De instructies zijn af en toe zo summier dat zij tot misverstanden kunnen leiden. De vele schrijfopdrachten en aanwijzingen om te bidden zullen niet iedereen aanspreken en worden niet duidelijk gemotiveerd. Geschikt als eerste verkenning op het gebied van persoonlijke groei. Voor lezers die affiniteit met schrijven en een religieuze oriëntatie hebben. Duidelijke druk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nancy O'Hara Vivian Franken. - Je hoeft alleen maar te luisteren : het vinden van je ware innerlijke stem.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.