Shirley MacLaine . - Zolang het nog kan.

Schrijver:
Titel: Zolang het nog kan.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1992., 21 cm. 271 p., [32] p. foto's. De Amerikaanse filmster/danseres blikt openhartig terug op haar carriere en beseft hoezeer haar ouders haar leven en werk hebben bepaald. Geill. met z/w foto's. Reincarnate MacLaine, Shirley autobiogra...
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zolang het nog kan. . Zeer openhartig schrijft de beroemde Amerikaanse danseres/filmactrice/show-artiste - aansluitend op haar vorige boeken - over haar relatie met haar dochter (kind van gescheiden ouders), met haar broer (Warren Beaty, eveneens filmster), en met haar ouders, die, zo beschrijft zij uitgebreid, in belangrijke mate haar leven en carrière hebben bepaald. Moeder en vader worden, zonder enige retouche, en detail geportretteerd. De schrijfster signaleert dat zij ouder wordt en blikt terug op haar dans- en filmcarrière, waarbij menige 'beroemdheid' wordt beschreven. Haar come-back in de showbusiness bezorgt haar een knieblessure, die zij 'metafysisch' verklaart: lichaam en geest zijn een, dus zit er een 'bericht' in deze blessure. Via visualisaties en meditaties decodeert zij wat de verwonding haar 'te vertellen heeft'. Dit onthullende boek van een gezellige vertelster zal zeker vele (meelevende) lezeressen aanspreken, en benieuwde lezers, waarbij de gehanteerde damesblad-stijl het lezen totaal niet bemoeilijkt. Gelardeerd met zwart-wit kiekjes van kindertijd en carrière van de schrijfster. Toptien-boek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shirley MacLaine . - Zolang het nog kan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.