Hans Hattink. - Inzicht in bewust zijn : de mens als drie-eenhe

Schrijver:
Titel: Inzicht in bewust zijn : de mens als drie-eenheid.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 2000., 21 cm. 143 p. Allerlei negatieve emoties kunnen worden aangewend als wegwijzer tot zelfinzicht en levensgeluk.. , Garenloos, Uitstekend
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Inzicht in bewust zijn : de mens als drie-eenheid. . De auteur analyseert algemeen menselijke emoties als angst, boosheid, onmacht, schuldgevoel, schaamte op hun onderliggende oorsprong en mechanisme als hinderpalen en wegwijzers tot verruimd zelfinzicht en levensgeluk. Betogend vanuit een esoterisch wereldbeeld plaatst hij dagelijkse levensproblematiek in een ruimer zinvol verband, waarbij hij nuchtere therapeutische handreikingen verweeft met een heldere onopgesmukte schrijfstijl. Zoals wel vaker in inleidingen over zelfontwikkeling weet ook 'Inzicht in Bewustzijn' niet overal vrij te blijven van oppervlakkige gemeenplaatsen maar over het geheel gezien reikt de auteur op alleszins inspirerende wijze opbouwende inzichten aan, die de lezer aanmoedigen tot creatief zelfonderzoek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hans Hattink. - Inzicht in bewust zijn : de mens als drie-eenheid.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.