Isola Pisani H.K. Engelmoer Rémy Chauvin. - Doodgaan is geen s

Schrijver:
Titel: Doodgaan is geen sterven : herinneringen aan eerdere levens.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1979., 21 cm. 202 p. Reincarnatie Dood, Gebonden, Zeer goed+, stofomslag redelijk
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Doodgaan is geen sterven : herinneringen aan eerdere levens. . Het bekende medium Joan Grant, die enkele boeken publiceerde over haar herinneringen aan vorige levens, en haar man Dr. Kelsy krijgen bezoek van een 42-jarige weduwnaar, die zich niet neer kan leggen bij het verlies van zijn vrouw. Zij helpen deze man terug te gaan naar vorige incarnaties. De auteur Pisani verwerkt de bekende theorieën omtrent de reïncarnatie-opvattingen duidelijk in dit boek, maar de schrijfwijze en opbouw komen niet uit boven de stuiversroman. Het is allemaal een beetje dweepziek en met een naïef aplomb, en voor de lezer die voor het eerst over reïncarnatie leest, geen goed begin om met deze opvatting vertrouwd te raken.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Isola Pisani H.K. Engelmoer Rémy Chauvin. - Doodgaan is geen sterven : herinneringen aan eerdere levens.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.