Thomas R.P. Mielke (1940-) Marja Hilsum. - Inanna : odyssee van

Schrijver:
Titel: Inanna : odyssee van een godin.
Uitgever: Deventer : Ankh-Hermes,
Bijzonderheden: cop. 1992., 21 cm. 416 p. Mystieke verhalen. Na de ondergang van Atlantis krijgt een jonge godin opdracht om het geheim van de goden, dat deze inmiddels zijn verloren, te zoeken.. , Garenloos, Zeer goed
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Inanna : odyssee van een godin. . Vóór de ondergang van Atlantis sturen oudere goden de jongere op pad om bij de mensen het geheim van de goden te zoeken dat ze zelf in de loop van duizenden jaren hebben verloren. Alleen deze goddelijke vonk zal na de catastrofe het aanbreken van een nieuwe tijd mogelijk maken. Zo gaat ook het godenkind Inanna op pad. Haar tocht brengt haar o.a. bij rendierjagers en Azteken, bij de Cro Magnon-mensen in de grotten van Lascaux en Altamira. Het geheim der goden echter ligt bij haar vader in zijn paleis op de zeebodem. Zij weet het te bemachtigen en geeft het de mensheid ten geschenke. Hier worden ruimhartig gegevens uit mythen en sprookjes van verschillende landen tot één geheel gebreid. Voor wie ontvankelijk is voor romantische mystiek zal dit Von Däniken-achtige verhaal een geschenk van de goden zijn. Er is een literatuuropgave, een verklarende lijst van godennamen en mythologische begrippen, alsmede een tijdstabel van de geschiedenis, waarbij de ondergang van Atlantis op 8500 v.Chr. wordt gezet.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas R.P. Mielke (1940-) Marja Hilsum. - Inanna : odyssee van een godin.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Utz

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Utz
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Utz verzendantiquariaat
  Kamer van Koophandel nummer: 24485660
  NL001116746B14
  http://www.utz.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Utz een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Utz vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Utz kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.