Remen , Rachel Naomi . [ isbn 9789022983362 ] 4120 - Hoop doet

Schrijver:
Titel: Hoop doet Leven . ( Lessen die pijn en lijden genezen . ) Persoonlijke verhalen van een Amerikaanse arts over haar begeleiding van ongeneeslijk zieken en de wijze, waarop men door verwerking van verlies en pijn tot diepere levensinzichten kan ...
ISBN: 9789022983362
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4120 - 1e dr 997 - 277 p - 380 gr - 13x21,3 cm - 3 cm dik
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Iedereen heeft wel eens afscheid moeten nemen. Van een geliefde, een vriend of een familielid; van lichamelijke gezondheid of van het leven zelf...Ieder van ons weet wat lijden is en hoeveel pijn afscheid met zich mee kan brengen. Dr. Rachel Naomi Remen, arts, begeleidt al meer dan 35 jaar ongeneeslijk zieken en de mensen die hen direct omringen. Zij doet dit met een grote persoonlijke betrokkenheid. ondermeer omdat zij zelf al sinds haar jeugd aan een ongeneeslijke ziekte lijdt. Zij weet dus wat lijden is, zij heeft als arts iets gemeen met de patiënten in haar praktijk. Maar zij weet ook dat de processen van lijden en afscheid nemen tot inspiratie en inzicht kunnen leiden. In dit boek vertelt dr. Remen verhalen, zoals in haar joodse traditie al eeuwenlang gebruik is. Verhalen uit haar eigen leven, verhalen van en over de mensen die zij tijdens al die praktijkjaren heeft begeleid en waaruit keer op keer blijkt dat 'lijden soms loutering' is.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Remen , Rachel Naomi . [ isbn 9789022983362 ] 4120 - Hoop doet Leven . ( Lessen die pijn en lijden genezen . ) Persoonlijke verhalen van een Amerikaanse arts over haar begeleiding van ongeneeslijk zieken en de wijze, waarop men door verwerking van verlies en pijn tot diepere levensinzichten kan ...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.