Jennekens, Frans G.I. en Kater, Louis - Wie zwak is moet sterk

Schrijver:
Titel: Wie zwak is moet sterk zijn - De recente geschiedenis van spierziekten
ISBN: 9789043906791
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion
Bijzonderheden: paperback(175 pag.) 1e druk 2004 als nieuw exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Wie Zwak Is Moet Sterk Zijn 1e druk is een boek van F.G.I. Jennekens uitgegeven bij Tirion. ISBN 9789043906791

Chronisch zieken hebben in de geschiedenis van de mensheid nooit veel aandacht getrokken. Dat geldt ook voor spierzieken. Gericht onderzoek naar hun behandeling dateert pas van na de tweede wereldoorlog. In de jaren zestig zijn chronisch zieken mondig geworden; ze hebben pati ntenorganisaties opgericht en ze zijn hun belangen gaan verdedigen. Hebben deze ontwikkelingen tot verbeteringen geleid? Om die vraag te beantwoorden hebben de auteurs hun spreekkamerstoel verlaten en interviews afgenomen van spierzieken, van hun familieleden of hun nabestaanden. Voor zover nodig hebben zij ook deskundigen geraadpleegd.
Uit de weergave van de interviews ontstaat een indrukwekkend, onthullend en verrassend beeld, niet alleen van de belevenissen van de zieken, maar ook van hun omgeving. Geleidelijk is voor spierzieken in onze maatschappij plaats ingeruimd. Voorlichting en erfelijkheidsadvisering hebben gezorgd dat zij in aantal zijn afgenomen, maar ze zullen nimmer uit onze gemeenschap verdwijnen. In deze tijd van medische triomfen blijkt beademing nog steeds de belangrijkste levensreddende vorm van behandeling te zijn. Mensen kunnen hun beperkingen met tal van hulpmiddelen, tegenwoordig vooral ook computer-gestuurde hulpmiddelen, compenseren en daardoor veelal een zinvol bestaan leiden. Samen met familieleden beslissen ze over hun eigen lot, tot het einde toe.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.