boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Knight, India, - Is dit alles?

Schrijver:
Titel: Is dit alles?
ISBN: 9789046110249
Taal: Nederlands
Uitgever: Utrecht, Bruna
Bijzonderheden: 2007, 255pp, pocket, *goed* een leuk boek voor een ruim vrouwelijk publiek.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Clara Hunt heeft op haar drieëndertigste alles waar ze van heeft gedroomd: een aantrekkelijke man, een interessante parttimebaan, twee leuke kinderen en een eigen huis.
Maar de dagelijkse worsteling met haar kinderen (slaan elkaars hersens in), haar figuur (wel erg goed gevuld) en haar man (heeft meer interesse voor de buurvrouw) wordt haar langzamerhand te veel. En als ze dan tot overmaat van ramp ook nog een interview met een beroemde balletdanser volledig verknalt, vraagt ze zich vertwijfeld af of dit nu werkelijk alles is….
Recensie(s)
Clara heeft alles wat ze wenst, een aantrekkelijke man, leuke kinderen, een parttime baan als journaliste, eigen huis. Maar ze is niet echt gelukkig, en dat blijkt vooral uit de twijfels die ze heeft over haar huwelijk, de volstrekt ongestructureerde dagindeling en het feit dat ze helemaal onvoorbereid interviews afneemt. Ze twijfelt voortdurend of ze nog aantrekkelijk is voor haar man. Door haar impulsieve gedrag komt ze van de ene ellende in de andere, maar uiteindelijk weet ze weer orde in de chaos te scheppen. Het huwelijk wordt in goede vriendschap beeindigd en enkele kilo's lichter ziet Clara haar toekomst weer zitten. Een humoristisch verhaal over een vrouw die zonder blikken of blozen de vreselijkste dingen zegt en anderen beledigt. Maar dat alles wordt veroorzaakt door de onvrede met haar eigen leven. Het verhaal heeft een positief einde dat een beetje uit de lucht komt vallen. Gewoon een leuk boek voor een ruim vrouwelijk publiek.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Knight, India, - Is dit alles?