Bentivoglio, Guido - Lettre non uscite alla stampa scritte a di

Schrijver:
Titel: Lettre non uscite alla stampa scritte a diversi in diverse materie dalla felice memoria dell'emin. Card : Bentivoglio parte di sua propria mano e parte dettate da s.em.za
Taal: Italiaans
Uitgever: Onuitgegeven manuscript.
Bijzonderheden: 22x31 cm. 237 + 4 p. Genaaid in eigentijdse perkamenten band, goud op snee met vooraan en achteraan in goudopdruk het wapenschild van de familie Barberini (drie bijen) met kardinaalshoed bovenaan. Afbeelding van bijen in goudopdruk in de bandhoeken.
Prijs: € 6 800,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
= 126 brieven naar (64) en van (3) verschillende correspondenten (1619-1640). Hoogst waarschijnlijk nooit gepubliceerd geweest.Onder de correspondenten zijn meerdere leden van de Bentivoglio familie, de hertogen van Modena en Toscana, de kardinalen de Retz en Richelieu, de doge van Venetië, de koningen van Spanje en Frankrijk en kardinaal Antonio Barberini, de broer van paus Urbanus VIII. Zeer belangrijk archief- en studiemateriaal!
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij zoekenvind

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.