VAN DE REIJT, Vic; - ELSSCHOT, Leven en werken van Alfons De R

Schrijver:
Titel: ELSSCHOT, Leven en werken van Alfons De Ridder
Uitgever: Amsterdam, Athenaeum-Polak , 2011
Bijzonderheden: Gebonden; 414 pagina?s. Uitvoerig geillustreerd met talrijke foto?s. Vic van de Reijt is uitgever en auteur op het terrein van literatuur en muziek. In 1993 bezorgde hij samen met Lidewijde Paris de Brieven-editie van Willem Elsschot. . ISBN 97890...
Prijs: € 29,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Willem Elsschot (1882-1960) werd bekend als schrijver maar was voor alles reclameman Alfons De Ridder. Zijn zakelijke correspondentie overtreft in omvang vele malen zijn literaire brievenproductie. Romans als Lijmen ? Het Been, Kaas en Het Tankschip geven een inkijk in het zakenmilieu waarin de schrijver zijn leven lang lang vertoefd heeft. In hoeverre heeft dat zakenleven de schrijver beinvloed? Vic van de Reijt kreeg toegang tot het zakelijke archief van Alfons De Ridder. De ontdekkingen die hij daarin deed vormen het hart van de eerste biografie die recht doet aan de schrijver en de zakenman. Van de Reijt brengt een hommage aan de auteur die stilistische beknoptheid hoog in zijn vaandel had staan. Daarnaast schetst zijn boek de geschiedenis van een periode waarin de emancipatie van Vlaanderen haar beslag kreeg, want ook daarin speelde De Ridder / Elsschot een belangrijke rol.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN DE REIJT, Vic; - ELSSCHOT,  Leven en werken van Alfons De Ridder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.