Pape, Richard - Boldness be my Friend

Schrijver:
Titel: Boldness be my Friend
Taal: Engels
Uitgever: St. Martin's Press, New York
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, ex-bibliotheekboek, 1984, 420+ blz. Engelstalig. Met 5 kaarten en 2 plattegronden. Pakketpost.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nadat zijn vliegtuig in 1941 bij Hengelo (Gld.) werd neergeschoten wist RAF piloot Pape aanvankelijk aan de Duitsers te ontkomen met hulp van een verzetsgroep. Later werd hij in Leiden gearresteerd en overgebracht naar een Duits krijgsgevangenenkamp. Na een ontsnapping uit dit kamp werd hij gearresteerd en kwam hij in handen van de Gestapo. Na verdere ontsnappingspogingen en arrestaties keerde hij uiteindelijk in 1944 weer in Engeland terug.

Dit boek is een uitgebreide en herziene uitgave van de oorspronkelijke druk uit 1953 (in Nederland in 1954 uitgegeven onder de titel "Met hand en tand"). Vanwege veiligheidsredenen mochten toen niet alle namen en gebeurtenissen vermeld worden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.