Winsemius Pieter Dr Vader van de voormalige Nederlandse minister van m

Schrijver:
Titel: Handboek Natuur Monumenten
ISBN: 9789070099336
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging tot behoud Natuumonumenten in Nederland uit 1991 's Gravenland
Bijzonderheden: Paperback 416 pagina's 21x14 formaat net exemplaar
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Kabinet-Lubbers I (1982-1986) No Nonsense-Kabinet

Natuurmonumenten presenteert handboek
De Vereniging Natuurmonumenten heeft dinsdag haar nieuwe Complete gids natuur- en wandelgebieden in Nederland gepubliceerd, beter bekend als het handboek van Natuurmonumenten....

17 april 1996, 0:00
Van onze verslaggever

RHEDEN

Het nieuwe boek bevat een beknopte beschrijving van 2400 natuurterreinen in Nederland, waarvan de meeste voor het publiek toegankelijk zijn. Natuurmonumenten zet daarmee de traditie voort om niet alleen haar eigen terreinen (72 duizend hectare) op te nemen, maar ook andere gebieden.

Het boek biedt een bijna compleet overzicht van alle natuurterreinen, inclusief die van Staatsbosbeheer (tweehonderdduizend hectare) de provinciale landschappen (72 duizend hectare), particuliere eigenaren (honderdduizend hectare) en gemeenten. Vijftig, particuliere eigenaren hebben niet aan het boek meegewerkt.

De nieuwe editie verschilt in een aantal opzichten sterk van de vorige. Daarin waren de natuurgebieden nog per provincie ingedeeld, nu is gekozen voor een alfabetische volgorde. Wie de naam van een natuurgebied niet kent, kan te rade gaan bij de detailkaarten die meer dan tachtig pagina's beslaan en waar alle natuurterreinen in dat gebied vermeld staan. Bovendien is er een plaatsnamenregister.

Een ander verschil is dat de nieuwe gids kleurenfoto's bevat. In de vorige editie werd volstaan met tekeningen. Hier en daar geeft de nieuwe gids uitleg over speciale onderwerpen, zoals de krijtflora in Limburg, de forten van de Hollandse Waterlinie, landgoederen en ontwikkelingen in het natuurbeheer zoals een natuurlijk bosbeheer.

Voorzitter P. Winsemius van Natuurmonumenten bood dinsdag in Rheden de eerste exemplaren aan de zusterorganisaties aan.

De belangrijkste doelstelling van het boek is de natuur voor de Nederlandse bevolking toegankelijk te maken. 'In dit opzicht is dit boek beter dan het vorige', zei Winsemius. 'Het is toegankelijker, uitnodigender en we hebben uiteraard ook de nieuwe natuurgebieden opgenomen.'
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winsemius Pieter Dr Vader van de voormalige Nederlandse minister van milieu Pieter Kabinet-Lubbers I (1982-1986) - Handboek Natuur Monumenten Winsemius Pieter Dr Vader van de voormalige Nederlandse minister van milieu Pieter Kabinet-Lubbers I (1982-1986) - Handboek Natuur Monumenten Winsemius Pieter Dr Vader van de voormalige Nederlandse minister van milieu Pieter Kabinet-Lubbers I (1982-1986) - Handboek Natuur Monumenten Winsemius Pieter Dr Vader van de voormalige Nederlandse minister van milieu Pieter Kabinet-Lubbers I (1982-1986) - Handboek Natuur Monumenten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.