Namjoshi, Suniti - Feministiese Fabels

Schrijver:
Titel: Feministiese Fabels
Taal: Nederlands
Uitgever: Xantippe, 1981. Paperback, 97p.
Bijzonderheden: Goede staat, klein beetje sleets aan de randen van de rug en kaft, geen naam voorin.
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Wereldboeken uit Oosterbeek

Let op: de tarieven van de post zijn redelijk hoog. Binnen Nederland geldt: bij verzending van een boek dat door de brievenbus kan, worden de tarieven van postNL aangehouden, momenteel maximaal €4,10 (afhankelijk van het gewicht). Als het pakket niet door de brievenbus kan, overleggen we met de koper. Het tarief hangt dan af of je het zelf wilt ophalen bij een DHL of een DPD punt, of thuis bezorgd wilt hebben. De tarieven voor pakjes naar het buitenland zijn een stuk duurder. Als je wilt weten hoeveel het kost voordat je het boek bestelt, stel dan een vraag i.p.v. het boek meteen te bestellen.
Een tweede "let op": mail komt soms bij de SPAM terecht.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wereldboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Wereldboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wereldboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wereldboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Wereldboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.