Maarten Bettens, Brecht Lootens, Janine Meijer, Guido Muelenaer, Isabe

Schrijver:
Titel: ANTWERPEN INNOVEERT,Out: Petroleum-Zuid In: Blue Gate Antwerp
Uitgever: , Snoeck, 2011
Bijzonderheden: Softcover, Pagina's: 104, illustraties: 40 ,Afmetingen: 20,5 x 27 cm ISBN 9789461610270.
Prijs: € 24,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
100 jaar geleden was Petroleum Zuid in Antwerpen de grootste petroleumhaven van Europa. Vandaag is het een verwaarloosd en overwoekerd terrein. Morgen moet het gebied opnieuw een Europese uitblinker zijn, maar dan wel op het vlak van duurzaamheid en hernieuwbare energie. Stad Antwerpen en het Vlaams gewest investeren samen in de ontwikkeling van eco-effectief en watergebonden bedrijventerrein: Blue Gate Antwerp. Een radicaal nieuw concept moet internationale bedrijven overtuigen zich hier te vestigen. Hoe kan onze regio zich handhaven in de mondiale concurrentiestrijd? Dit boek levert antwoorden. Maar ook mensen die zelf of hun familie op het terrein geleefd of gewerkt hebben komen aan het woord en vertellen hoe het vroeger was. Het contrast tussen verleden en heden maakt dit boek dubbel aantrekkelijk.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maarten Bettens, Brecht Lootens, Janine Meijer, Guido Muelenaer, Isabelle Vanachter, Felix Vanvuchelen - ANTWERPEN INNOVEERT,Out: Petroleum-Zuid In: Blue Gate Antwerp

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.