Franzen , Giep . & Mies Bouwman . [ isbn 9789014061931 ] 5020

Schrijver:
Titel: De Mentale Wereld van Merken . ( In ons geheugen zit een enorme hoeveelheid merken opgeslagen. ) Aan elk van die merknamen zit weer informatie gekoppeld: flarden uit reclameboodschappen, gebruikssituaties, zintuiglijke ervaringen met het merk...
ISBN: 9789014061931
Taal: Nederlands
Uitgever: Samson . ( Alleen staat er wel een naam in het schutblad geschreven maar is voor de rest als nieuw.)
Bijzonderheden: Gebonden als nieuw met harde kaft en omslag. - 5020 - 1e dr 1993 - 216 p - 911 gr - 21,5x23,5 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- nog veel meer. Een heel netwerk van associaties die zich, afhankelijk van de omstandigheden, in ons bewustzijn op de voorgrond dringen. Hoe gaat dat in zijn werk? Welke informatie wordt opgeslagen? Welke technieken zijn er om daar onderzoek naar te doen? Dat zijn de drie kernvragen die in dit boek centraal staan en die elk in een afzonderlijk deel aan de orde komen.
'De mentale wereld van merken' begint aan de basis: de bouw en werking van de hersenen. Willen we immers iets begrijpen van de associaties die mensen bij merken hebben, dan is kennis van het algemene biologische raamwerk waarbinnen zich dat afspeelt, een noodzaak. En dat betekent kennis van het bewustzijn, het geheugen, het leren, het vergeten en de herinnering. Daarover gaat Deel 1. Het tweede deel richt zich specifiek op de informatie die met betrekking tot een merk in het geheugen van mensen wordt opgeslagen. Deze informatie is uitgesplitst in zeven componenten, die in evenzoveel hoofdstukken aan de orde komen en die als geheel de merkrepresentatie vormen. Deel 3 geeft ten slotte een uitgebreid overzicht van de technieken die worden toegepast om merkreprestentatie te onderzoeken.
'De mentale wereld van merken' legt de fundamenten bloot van merken in het geheugen van consumenten. Het overtuigt de lezer van zaken als het belang van emoties, de betrekkelijkheid van taal, de onbeweeglijkheid van gevestigde posities en de gebrekkigheid van analyses bij onderzoek naar merken. Ter verduidelijking van de tekst is het boek rijk voorzien van illustraties en citaten van specialisten op de diverse deel terreinen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Franzen , Giep . & Mies Bouwman . [ isbn 9789014061931 ] 5020 - De Mentale Wereld van Merken . (  In ons geheugen zit een enorme hoeveelheid merken opgeslagen. ) Aan elk van die merknamen zit weer informatie gekoppeld: flarden uit reclameboodschappen, gebruikssituaties, zintuiglijke ervaringen met het merk... Franzen , Giep . & Mies Bouwman . [ isbn 9789014061931 ] 5020 - De Mentale Wereld van Merken . (  In ons geheugen zit een enorme hoeveelheid merken opgeslagen. ) Aan elk van die merknamen zit weer informatie gekoppeld: flarden uit reclameboodschappen, gebruikssituaties, zintuiglijke ervaringen met het merk...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.