Zuidinga, Robert-Henk ; - Groot Erotisch Quizboek,

Schrijver:
Titel: Groot Erotisch Quizboek,
Uitgever: Antwerpen , ,
Bijzonderheden: Hardcover, 115pp. ISBN 9080903566.
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Het Groot Erotisch Quizboek biedt 400 vragen (en de antwoorden) op erotisch gebied, verdeeld over 20 rubrieken, uiteenlopend van verrassende citaten tot opmerkelijke afwijkingen en van popmuziek tot mannelijk naakt. Zo komen er vragen aan de orde als "Een mooie passie: de liefde bedrijven in een rijdende trein. Welke naam heeft dat" "De eerste echte naaktrol in een Nederlandstalige film was weggelegd voor een Vlaming. Wie is hij, hoe heet de film en waar stond de acteur bekend om". Voor wie ook maar een beetje geinteresseerd is in de herkomst van het woord cunnilinctus of de maker van de regels-?Toe, bespaar mij het gehaspel Van het voorspel en het naspel- is Het Groot Erotisch Quizboek de garantie voor vele uren spelvermaak in kleine of grote kring. En behalve een quizboek is het ook een vermakelijk en informatief leesboek voor wie 's avonds eens de slaap niet kan vatten. Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.