boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - Tijdeloze eenv

Schrijver:
Titel: Tijdeloze eenvoud. Spiritualiteit en verloren vooruitgang
ISBN: 9789070742294
Taal: Nederlands
Uitgever: Bhaktivedanta Book Trust,
Bijzonderheden: 2006 pb. 120pp goed ex. 9789070742294 485 In dit boek geeft Srila Prabhupada op een heldere, eenvoudige manier antwoord op een reeks vragen over de moderne samenleving en haar idealen en definieert hij werkelijke vooruitgang als zelfrealisatie.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wanneer mensen wordt gevraagd hoe de mensheid gedurende de afgelopen eeuwen vooruitgang heeft gemaakt, verwijst men al snel naar de technologie en de wetenschap en de kennis en de luxeartikelen die ze ons hebben gegeven. Maar hoe kunnen zulke dingen het verlangen van de ziel naar geluk en een eeuwig leven vervullen? Dat is onmogelijk.
Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada verzoekt ons dringend niet uit het oog te verliezen wat onze ware verlangens zijn en waar we werkelijk behoefte aan hebben. Technologie en wetenschap zijn goed en hebben hun plaats, maar moeten ons niet afleiden van onze belangrijkste activiteit: deze wereld ontstijgen en onze spirituele natuur opwekken.

In dit boek geeft Srila Prabhupada op een heldere, eenvoudige manier antwoord op een reeks vragen over de moderne samenleving en haar idealen en definieert hij werkelijke vooruitgang als zelfrealisatie.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada - Tijdeloze eenvoud. Spiritualiteit en verloren vooruitgang