Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

klein gunnewiek - brieven aan anne

Schrijver:
Titel: brieven aan anne
ISBN: 9789070532390
Taal: Nederlands
Uitgever: amsterdam wereldboekenstad
Bijzonderheden: 2009, pp, 125 pag. als nieuw 9789070532390 095 Omschrijving Op een dag valt er een brief op de deurmat van de school. Hij is geschreven in een prachtig, regelmatig schoolschrift. De brief is van een niet bij naam genoemde schrijfster. Ze vraagt zich
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Omschrijving
Op een dag valt er een brief op de deurmat van de school. Hij is geschreven in een prachtig, regelmatig schoolschrift. De brief is van een niet bij naam genoemde schrijfster. Ze vraagt zich in de brief af waarom sommige kinderen nog steeds worden beoordeeld op geloof en afkomst. Ze nodigt de kinderen uit om haar terug te schrijven. In haar brief worden allerlei vragen gesteld waarop de leerlingen antwoord kunnen geven. De schrijfster is Anne Frank, één van de iconen van Amsterdam Wereldboekenstad. Aan de brief is echter niet te zien dat deze afkomstig is van Anne Frank. We proberen van de leerlingen antwoorden te krijgen waarbij ze hun eigen ervaringen betrekken. Een selectie van de brieven is in dit boek gebundeld.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

klein gunnewiek - brieven aan anne