Verheul, Gé - Een zwerftocht langs tien jaar kerkepad

Schrijver:
Titel: Een zwerftocht langs tien jaar kerkepad
ISBN: 9789024245000
Taal: Nederlands
Uitgever: J.H. Kok Kampen,
Bijzonderheden: 1986. 160 p. ISBN 90-242-5000-4. Gebonden. Geïllustreerd. Staat vh boek: prima De mooiste plekjes uit de geschiedenis van het programma 'Kerkepad'
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Een jubileumuitgave ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van NCRV's-Kerkepad. De uitgave bevat veel kleurenfoto's van (onderdelen van) kerkgebouwen die in de loop der jaren door de NOS zijn gemaakt. De tekst bevat prachtige anekdotes en beschrijvingen, waarin nu niet een kerkgebouw maar een onderwerp centraal staat, zoals "tekens aan de wand" en "de overledenen zijn onder ons". Inderdaad "een permanente expositie van al het moois uit 10 jaar Kerkepad". Achterin het boek een lijst van alle plaatsen enkerken uit het 10-jarig Kerkepad. Het boek is veel luxer uitgevoerd dan de jaarlijkse Kerkepad-gids. Ieder die meer wil weten over kerkgebouwen, kan hier terecht. Het taalgebruik is onderhoudend en helder, terwijl veel belangwekkende informatie wordt verstrekt. Een verzorgde uitgave.

(NBD|Biblion recensie, Henk Kisteman)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verheul, Gé - Een zwerftocht langs tien jaar kerkepad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.