boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Marjolein Bastin Tekst: Frans Buissink - Klein Herbarium.

Schrijver:
Titel: Klein Herbarium.
ISBN: 9789062553174
Taal: Nederlands
Uitgever: Atrium
Bijzonderheden: 1994. Or.hardcover met st.omsl.. 141pp..Breng de natuur op een stijlvolle manier terug in huis met Marjolein Bastin.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Breng de natuur op een stijlvolle manier terug in huis met Marjolein Bastin. Dit merk laat zich inspireren door al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. De kleinste details van deze wonderlijke wereld worden door Marjolein Bastin uitvergroot. Om iedereen bewust te maken van al dit moois zijn talloze producten voorzien van de prachtigste natuurdesigns. Droom heerlijk weg onder de dekbedden met natuurschoon. Of drink jouw dagelijkse kopje thee uit één van de prachtig ontworpen kopjes van Marjolein Bastin. Naast de natuurlijk vormgegeven producten van dit merk is ook Vera de Muis niet weg te denken uit het assortiment van Marjolein Bastin. Vera en haar vriendjes maken kinderen op een vriendelijke manier bewust van al het moois in de natuur. Door middel van verhalen en spelletjes wordt iedereen bewust van de kleine dingen die Moeder Aarde te bieden heeft. Breng de natuur tot leven met dit prachtige merk. Op bol.com vind je alle boeken van Marjolein Bastin, waaronder het nieuwste boek van Marjolein Bastin.
Alles van Marjolein Bastin
Toon minder
Recensie(s)
Er zijn mensen die in verrukking komen bij het zien van bloeiende wilde planten. Zo ook de tekstschrijver van dit boekje. Door zijn gevoelens op schrift te stellen doet hij ongetwijfeld velen plezier. De speurders langs slootkanten en wegbermen zullen zijn enthousiasme delen en herkennen. Toch is de tekst in de eerste plaats bedoeld als aanvulling op de tekeningen van Marjolein Bastin. Zij weet de bloemen haast nog natuurgetrouwer af te beelden dan in een echt herbarium mogelijk is. Geen boekje om wilde planten te leren kennen. Meer een weergave van gevoelens die iedere plantenminnaar ondergaat bij het vinden van al die wonderbaarlijke "bloemen des velds".

(NBD|Biblion recensie, J. Timmers.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marjolein Bastin Tekst: Frans Buissink - Klein Herbarium.