boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Messina, Lynn - Fashionista !

Schrijver:
Titel: Fashionista !
ISBN: 9789034796981
Taal: Nederlands
Uitgever: Red Dress Ink / Harlequin
Bijzonderheden: 2004, 2e dr. paperback 271pp als nieuw Deeltje uit een nieuwe pocketreeks van Harlequin, 'Red Dress Ink', met humoristisch-romantische verhalen in de trant van 'Bridget Jones'.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Roman - Welkom in Vigs waanzinnige wereld. Nieuwe ideeen? Nergens voor nodig. Informatie? Onbelangrijk. Het gehalte aan beroemdheden en de mate van hipheid - dat is het enige wat telt als je werkt bij modeglossy 'Fashionista'. En opperste nederigheid tegenover superbitch Jane McNeill, de hoofdredactrice, natuurlijk. Om een Fashionista te worden moet je heel wat doorstaan...
Recensie(s)
De persoonlijke belevenissen van een redactie-assistente die werkt op de redactie van een glossy modetijdsschrift in New York. Het gaat vooral over de verhoudingen tussen secretaressen, assistentes en hoofdredacteur, en het persoonlijke wel en wee. Het werk op zo'n redactie komt ook aan de orde, waarbij vooral blijkt dat het tijdschrift "Fashionista" erg behoudend is. De onderlinge haat en nijd, vriendschappen en verliefdheden maken echter het grootste deel van het verhaal uit. Het verhaal is opgebouwd uit hele korte hoofdstukjes; de auteur is freelance redactrice voor verschillende bladen, en dit boek lijkt samengesteld uit losse columns die later in een boek gebundeld zijn tot een verhaal. Deeltje uit een nieuwe pocketreeks van Harlequin, 'Red Dress Ink', met humoristisch-romantische verhalen in de trant van 'Bridget Jones'.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Messina, Lynn - Fashionista !