Messina, Lynn - Fashionista !

Schrijver:
Titel: Fashionista !
ISBN: 9789034796981
Taal:
Uitgever: Red Dress Ink / Harlequin
Bijzonderheden: 2004, 2e dr. paperback 271pp als nieuw Deeltje uit een nieuwe pocketreeks van Harlequin, 'Red Dress Ink', met humoristisch-romantische verhalen in de trant van 'Bridget Jones'.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Roman - Welkom in Vigs waanzinnige wereld. Nieuwe ideeen? Nergens voor nodig. Informatie? Onbelangrijk. Het gehalte aan beroemdheden en de mate van hipheid - dat is het enige wat telt als je werkt bij modeglossy 'Fashionista'. En opperste nederigheid tegenover superbitch Jane McNeill, de hoofdredactrice, natuurlijk. Om een Fashionista te worden moet je heel wat doorstaan...
Recensie(s)
De persoonlijke belevenissen van een redactie-assistente die werkt op de redactie van een glossy modetijdsschrift in New York. Het gaat vooral over de verhoudingen tussen secretaressen, assistentes en hoofdredacteur, en het persoonlijke wel en wee. Het werk op zo'n redactie komt ook aan de orde, waarbij vooral blijkt dat het tijdschrift "Fashionista" erg behoudend is. De onderlinge haat en nijd, vriendschappen en verliefdheden maken echter het grootste deel van het verhaal uit. Het verhaal is opgebouwd uit hele korte hoofdstukjes; de auteur is freelance redactrice voor verschillende bladen, en dit boek lijkt samengesteld uit losse columns die later in een boek gebundeld zijn tot een verhaal. Deeltje uit een nieuwe pocketreeks van Harlequin, 'Red Dress Ink', met humoristisch-romantische verhalen in de trant van 'Bridget Jones'.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Messina, Lynn - Fashionista !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.