Annelies Krekel-Aalberse - Zeist ZILVER WERKEN, Gero,Sola,Gerri

Schrijver:
Titel: Zeist ZILVER WERKEN, Gero,Sola,Gerritsen & Van Kempen
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, 2004, 149 pag. NIEUW
Bijzonderheden: zie bij omschrijving verdere info.
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeist Zilver Werken beschrijft de boeiende geschiedenis van de 3 zilver- en metaalfabrieken, Gerritsen/Gerritsen & Van Kempen, Gero en Sola, die door de broers J.A. en M.J. Gerritsen in de eerste twee decennia van de twintigste eeuw in Zeist zijn opgericht. Deze Zeister fabrieken hebben een toonaangevende rol gespeeld in de productie en vormgeving van tafelzilver, in zowel klassieke als eigentijdse ontwerpen: in de jaren twintig en dertig Art Deco en de gestroomlijnde vormgeving uit de jaren vijftig en zestig. Het boek toont de grote variatie in gebruiksvoorwerpen en geeft een verrassend beeld van de toenmalige tafelcultuur.
Ook bevat het boek een merkenlijst en een schematisch overzicht van de meest voorkomende bestekmodellen met, indien bekend, jaar en naam van de ontwerper. Het is dan ook een must voor degenen die in zilver zijn geïnteresseerd en een inspiratiebron voor iedereen die van feestelijk gedekte tafels houdt. Met in de bijlage Meestertekens en merkenoverzicht. Met 151 pagina's en 108 afbeeldingen 20 gekleurde platen, softcover. Conditie van het boek = 100% NIEUW - winkelfris.
Verder lezen

putten1944 uit Scherpenzeel

Logo putten1944

Bij het verzenden bereken ik geen kosten voor het inpakken, alleen de kosten van de postzegels.
0 t/m 20 gram = 0,91 euro
20 t/m 50 gram = 1,82 euro
50 t/m 100 gram = 2,73 euro
100 t/m 350 gram = 3,64 euro
350 gram t/m 2 kilo = 4,40 euro
PAKKETPOST POSTNL tarief € 7,25
Voor België zijn de verzendkosten in bijna alle gevallen € 9,00 zonder Track & Trace.
ALLE FOTO'S ZIJN AFBEELDINGEN VAN DE AANGEBODEN BOEKEN.
Kan het bestelde boek(en) niet door de brievenbus, dan verzend ik met TNT-pakketpost met Track & Trace code. Posttarief binnen Nederland t/m 10 kilogram € 7,25.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Annelies Krekel-Aalberse - Zeist ZILVER WERKEN, Gero,Sola,Gerritsen & Van Kempen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij putten1944

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met putten1944
  • Na uw bestelling ontvangen u en putten1944 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van putten1944 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • putten1944 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.