Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Campert, - De Harm en Miepje Kurk Story

Schrijver:
Titel: De Harm en Miepje Kurk Story
Taal: Nederlands
Uitgever: Bulkboek, 1999
Bijzonderheden: Nette penta-pocket, 120 pag.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Schrijver Romke Terkamp is van zijn vrouw af en neemt voorlopig zijn intrek in een hotel. Hij besluit voor de rest van zijn leven vrijgezel te blijven en de liefde zorgvuldig buiten de deur te houden.
Een toevallige ontmoeting met zijn vroegere schoolvriend Harm Kurk brengen zijn principes echter aan het wankelen. Deze biedt hem namelijk tijdelijk onderdak aan in zijn huis. En dat zou zo erg nog niet zijn als Harm niet getrouwd was met de beeldschone Miepje.
Recensie(s)




De hoofdpersoon van dit boek is de vrijgezel Romke Terkamp, die genoeg heeft van vaste relaties en alleen nog contact (en dan vooral sexueel) wil met getrouwde vrouwen, die getrouwd willen blijven. En dat alles zonder problemen. Dat lijkt te lukken bij zijn oude vriend Harm en zijn vrouw Miepje, maar toch komen er weer problemen en opnieuw raakt Romke betrokken in conflicten en moet hij standpunten innemen, waar hij niet van houdt, zodat hij tenslotte maar weer op de vlucht gaat. Het boek is dun, leest gemakkelijk en snel, zonder dat je al teveel bijblijft. Als satire soms aardig, maar ook vaak flauw. Oppervlakkig en maar zelden met treffende observaties. Campert schrijft met veel vakmanschap, maar weinig thematiek, zoals ook al in Na de troonrede en Waar is Remco Campert. De aarzelende, onhandige schrijver die maar niet tot productiviteit van betekenis kan komen is ook daarin aanwezig. Hoe treffend dat was, blijkt uit dit boek.

(NBD|Biblion recensie, Drs. W.A. Fasel)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Campert, - De Harm en Miepje Kurk Story