WESENHAGEN, MARTHA; - TYPISCH MARTHA,

Schrijver:
Titel: TYPISCH MARTHA,
Uitgever: Antwerpen , De Vries ,
Bijzonderheden: Paperback, 109pp. ISBN 9789061004462.
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
'Wie schrijft die blijft', zeggen ze bij de politie. Desondanks werd Martha Wesenhagen geen blijvertje. Ze zou te mooi zijn voor het politiekorps. Pure onzin! Oke, het is een lekker wijf, maar gelukkig hebben we er daar meer van in het korps. Ze zou kritisch zijn. Mooi, aan domme zwartjes en dito blondjes hebben we niets. Maar misschien was Martha wel gewoon Martha en komt ze ergens anders beter tot haar recht dan bij de politie. Martha is fotomodel, zangeres, reporter, radiomaakster, moeder en auteur van Martha, het leven van een niet-alledaags Surinaams meisje. Voor het Rotterdams Dagblad schrijft ze wekelijks een column over onverwachte gebeurtenissen in het leven en schijnbaar alledaagse zaken die niet zo alledaags blijken te zijn als Martha ze met haar kritische, maar altijd rechtvaardige pen beroert. Haar meest geinspireerde 'columns zijn in dit boek bijeen gebracht. Zonder het te beseffen en misschien zonder het te willen heeft Martha's vorige werkgever uiteindelijk toch gelijk: 'wie schrijft die blijft'! Nieuw.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

WESENHAGEN, MARTHA; - TYPISCH MARTHA,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.