Mulisch (July 29, 1927 - October 30, 2010), Harry Kurt Victor

Schrijver:
Titel: VOORVAL - Variatie op een thema
ISBN: 9789023461159
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bijenkorf, literaire boekenmaand Gelamineerde softcover, 52 + 4 pp
Bijzonderheden: 1989, 1e druk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een bij de bouw van een wolkenkrabber betrokken ingenieur bezoekt op een stormachtige dag het in aanbouw zijnde gebouw. Door onoplettendheid verliest hij zijn evenwicht en wordt door de wind van de 55e verdieping geblazen. In zijn val schieten herinneringsflarden aan zijn onlangs stuk gelopen huwelijk, zijn dochter en zijn jeugd aan hem voorbij. Even onverwacht als hij van de toren werd afgeblazen, blaast de wind hem enkele verdiepingen later weer terug. Omdat niemand getuige geweest is van zijn een fractie van een seconde durende val en men zijn verhaal als uiting van vermoeidheid afdoet, besluit hij zelf het gebeuren als niet gebeurd te beschouwen. Deze boeiende novelle geeft heel beknopt enkele ideeën van Mulisch' wereldopvatting weer.
Verder lezen

Ponsava Books

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mulisch (July 29, 1927 - October 30, 2010), Harry Kurt Victor - VOORVAL - Variatie op een thema Mulisch (July 29, 1927 - October 30, 2010), Harry Kurt Victor - VOORVAL - Variatie op een thema

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ponsava Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ponsava Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ponsava Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ponsava Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ponsava Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.