Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zottmann, Thomas M. / Harless, Dr. med. Walter - VOORKOM HART-

Schrijver:
Titel: VOORKOM HART- EN VAATZIEKTEN.
ISBN: 9789025267131
Taal: Nederlands
Uitgever: Helmond, Helmond B.V.,
Bijzonderheden: 1977. 1e druk 135 pp. hardcover . met 12 afbeeldingen. ex. bibliotheekboek wel in goede staat In dit boekje wordt op zeer simpele wijze informatie gegeven over de werking van hart en bloedvaten, de gevaren, die deze organen bedreigen wat men zelf ka
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boekje wordt op zeer simpele wijze informatie gegeven over de werking van hart en bloedvaten, de gevaren, die deze organen bedreigen wat men zelf kan doen om deze te voorkomen. Volgens de auteurs is de moderne mens geneigd zich veel te weinig om zijn lichaam te bekommeren en op bijna elke bladzij staat dan ook een aansporing om dit nu eens wel te doen. Hoewel het werkelijk effekt van deze vorm van voorlichting niet overweldigend schijnt te zijn, moet toch in deze tijd van dure kuratieve geneeskunde elke poging tot preventie en opvoeding tot zelfverantwoordelijkheid toegejuicht worden.

(NBD|Biblion recensie, H.E. van de Pol)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zottmann, Thomas M. / Harless, Dr. med. Walter - VOORKOM HART- EN VAATZIEKTEN.