BANGERT, Albrecht. - GLASWERK.

Schrijver:
Titel: GLASWERK.
Uitgever: Bussum/Antwerpen, Moussault/Standaard, 1981
Bijzonderheden: Gebrocheerd, originele uitgeversomslag in kleur, 28.9x23 cm., 96 pp., geillustreerd in kleur en in z/w. ISBN 9022611736.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met de toenemende belangstelling voor kunstobjecten heeft in het bijzonder de glaskunst een nieuwe plaats ingenomen. De artistieke kwaliteit van oude glaskunst wordt daarom tegenwoordig zowel letterlijk als figuurlijk hoog gewaardeerd. In deze editie worden door middel van vele afbeeldingen, grotendeels in kleur, de mooiste creaties uit glas tussen het tijdperk van de Renaissance en de Jugendstil getoond : allereerst het elegante glaswerk "a la facon de Venise", dan het pompeuze, meestal gegraveerde Duitse barokglas, het grove, maar bekoorlijke Waldglas, Engels bleikristal, kleurrijk biedermeierglas uit Bohemen, de symbolistische glaskunst van de Jugendstil en "Pate de Verre" -werken uit de jaren twintig.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.