boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Harrison, Stuart - DE SNEEUWVALK is een roman over het leven m

Schrijver:
Titel: DE SNEEUWVALK is een roman over het leven met al zijn jaloezie, bekrompenheid en rivaliteit, over de verbondenheid met de natuur, en over hoe een schitterende, wilde vogel de hoofdpersonen helpt in het verwerken van de traumatische gebeurtenissen ui
ISBN: 9789026981791
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 1999. 335 pp. gebonden met stofomslag goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na het dodelijk jachtongeluk van haar man probeert Susan met haar getraumatiseerde zoon Jamie haar leven weer op te bouwen in Little River Bend, een kleine stad in Noord-Amerika.

Maar als na twintig jaar afwezigheid de ex-gevangene Michael Somers terugkeert naar het stadje, is de rust ver te zoeken. Zijn terugkeer veroorzaakt een golf van emoties onder de bewoners van deze hechte gemeenschap, en Susan wordt hier tegen haar wil in meegesleurd.

Met alle geweld probeert ze Jamie, die sinds zijn vaders dood niet meer heeft gesproken, tegen Michael te beschermen. Toch moet zij toezien dat als Michael een gewonde valk uit de handen van een jager heeft gered, er tussen hem en Jamie langzaam een band ontstaat.

De Sneeuwvalk is een roman over het leven met al zijn jaloezie, bekrompenheid en rivaliteit, over de verbondenheid met de natuur, en over hoe een schitterende, wilde vogel de hoofdpersonen helpt in het verwerken van de traumatische gebeurtenissen uit het verleden.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Harrison, Stuart - DE SNEEUWVALK  is een roman over het leven met al zijn jaloezie, bekrompenheid en rivaliteit, over de verbondenheid met de natuur, en over hoe een schitterende, wilde vogel de hoofdpersonen helpt in het verwerken van de traumatische gebeurtenissen ui