Walter Van Dievoet, - Repertoire general des joailliers et le,

Schrijver:
Titel: Repertoire general des joailliers et le, le marquage des metaux precieux en Belgique II 1798-1942 Algemeen repertorium van de edelsmeden en van de merken van edelsmeedwerk in Belgie II 1798-1942,
Uitgever: BE., Brussel, Academie voor de geschiedenis , 2010
Bijzonderheden: Relie, 368 p., 20 sur des illustrations de textes. . + + Eratta - annexe de 2011 text in French and Dutch.
Prijs: € 79,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Ce livre est une maniere complete la principale propose ce qui est connu (publies ou non) sur les orfevres et les bijoutiers, qui etaient actifs en Belgique entre 1798 et 1942. Il est le fruit de la recherche par des auteurs differents, reunis en un seul volume. Le livre comprend plus de 1800 noms et plus de 1570 marques differentes. In dit boek wordt op een overzichtelijke wijze het belangrijkste voorgesteld van wat gekend is (uitgegeven of niet uitgegeven) over de edelsmeden en juweliers, die actief waren in Belgie tussen 1798 en 1942. Het is de vrucht van de opzoekingen van verschillende auteurs, samengebracht in een volume. Het boek omvat meer dan 1800 namen en meer dan 1570 verschillende merken.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter Van Dievoet, - Repertoire general des joailliers et le, le marquage des metaux precieux en Belgique II 1798-1942  Algemeen repertorium van de edelsmeden en van de merken van edelsmeedwerk in Belgie II 1798-1942,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.