KUNST SASKIA * en de proeflezers Marion Harmen & Marre - DE VIS

Schrijver:
Titel: DE VISVERGUNNING VAN DE WEDUWE * kroniek van land en water * waar veel bekende van het gelders eiland voorbij komen zooals Stonie Schreurer * Ben Janssen * Ans en Peter Jacohs met hun prachtige kleine camping in Aerdt.
ISBN: 9789028421448
Taal: Nederlands
Uitgever: WERELDBIBLIOTHEEK,N.V.AMSTERDAM-ANTWERPEN * maar ook Jaap Peet [de verzameling verdiend beter]
Bijzonderheden: Mooi exemplaar slappe kaft 248 pagina's 13x21 formaat
Prijs: € 13,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Met het verhaal van de weduwe Straatman schets Saskia Kunst een beeld van het leven op Gelders Eiland

De weduwe Straatman is een fiere vrouw, die zich alle moeite getroost haar kinderen behoorlijk op te voeden. Wanneer haar zoon wordt gearresteerd omdat zijn visvergunning niet in orde is, betrekt zij met haar gezin een verlaten boot op de oever van de Rijn, weg van de afkeurende blikken van de dames van de bedeling. Haar zelfredzaamheid is de kerk, het armbestuur en de dorpsnotabelen een doorn in het oog. Zij spannen samen om de trots van de weduwe te breken.
Met het verhaal van de weduwe Straatman schetst Saskia Kunst een intiem beeld van het leven op het Gelders Eiland aan het begin van de vorige eeuw.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

KUNST SASKIA * en de proeflezers Marion Harmen & Marre - DE VISVERGUNNING VAN DE WEDUWE * kroniek van land en water * waar veel bekende van het gelders eiland voorbij komen zooals Stonie Schreurer * Ben Janssen * Ans en Peter Jacohs met hun prachtige kleine camping in Aerdt. KUNST SASKIA * en de proeflezers Marion Harmen & Marre - DE VISVERGUNNING VAN DE WEDUWE * kroniek van land en water * waar veel bekende van het gelders eiland voorbij komen zooals Stonie Schreurer * Ben Janssen * Ans en Peter Jacohs met hun prachtige kleine camping in Aerdt. KUNST SASKIA * en de proeflezers Marion Harmen & Marre - DE VISVERGUNNING VAN DE WEDUWE * kroniek van land en water * waar veel bekende van het gelders eiland voorbij komen zooals Stonie Schreurer * Ben Janssen * Ans en Peter Jacohs met hun prachtige kleine camping in Aerdt. KUNST SASKIA * en de proeflezers Marion Harmen & Marre - DE VISVERGUNNING VAN DE WEDUWE * kroniek van land en water * waar veel bekende van het gelders eiland voorbij komen zooals Stonie Schreurer * Ben Janssen * Ans en Peter Jacohs met hun prachtige kleine camping in Aerdt.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.