VAN NOTEN, Francis (avant-propos/voorw.) et DAHLBACK LUTTEMAN, Helena.

Schrijver:
Titel: UN TRIOMPHE DE SIMPLICITE. QUATRE SIECLES D'ARGENTERIE SUEDOISE : LA COUR ET LA MAISON. TRIOMF VAN EENVOUD. VIER EEUWEN ZWEEDS ZILVER VOOR HET HOF EN DE BURGER.
Uitgever: Gand/Gent, Snoeck Ducaju, 1990
Bijzonderheden: Relie/gebonden, sous jacquette originale d'editeur en couleurs/originele uitgeversomslag in kleur, 21.5x21 cm., 189 pp., illustrations en n/b, geillustreerd in z/w, edition bilingue/tweetalig editie Francais/Nederlands.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Bellevue MRAH - KMKG Bruxelles/Brussel 1990. Exposition a l'occasion de l'anniversaire du Roi Baudouin et dans le cadre du Festival de Flandre qui a pour theme "Five Nordics"/Tentoonstelling ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Boudewijn en in het kader van het Festival van Vlaanderen, dat de "Five Nordics" als thema heeft.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN NOTEN, Francis (avant-propos/voorw.) et DAHLBACK LUTTEMAN, Helena. - UN TRIOMPHE DE SIMPLICITE. QUATRE SIECLES D'ARGENTERIE SUEDOISE : LA COUR ET LA MAISON.  TRIOMF VAN EENVOUD.  VIER EEUWEN ZWEEDS ZILVER VOOR HET HOF EN DE BURGER.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.