Murray W.H.H. - The Old Apple tree's Easter or a tale of Nature

Schrijver: Murray W.H.H.
Titel: The Old Apple tree's Easter or a tale of Nature Resurrection.
Taal: Engels
Uitgever: Hartford Conn. USA
Bijzonderheden: 1e druk 1900 in the complete wordks of Murray, National edition vol.VII
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Mooi geillustreerd werk in een bijzonder uitgave, nog in goede conditie de band is wat verkleurd.

Traddles uit Amstelveen

Wij zijn een klein hobby Antiquariaat wat ontstaan is uit grote interesse voor de Engelse en Amerikaanse literatuur, Biografieën en Geschiedenis. De kwaliteit van onze boeken is goed, gebreken vermelde wij altijd in onze boekwinkel, maar er kan altijd wel een naam of een ex-libris inzitten. Bij de genoemde prijzen komen nog de portokosten, kan een boek niet door de brievenbus, dan versturen wij via DHL, dat is goedkoper dan TnT post, maar het boek is wel wat langer onderweg, gemiddeld 3 dagen, wij vragen geen vooruitbetaling, maar wel om gelijk na ontvangst de betaling te willen doen.
Afhalen in Amstelveen is ook mogelijk, wel graag in overleg. Retour zenden: Graag binnen 3 dagen melden met de reden waarom u het boek toch niet wilt hebben, vervolgens binnen 5 dagen, volledig gefrankeerd en goed verpakt, retour zenden. De bijgesloten factuur hoeft u dan niet te betalen. Helaas kunnen wij geen boeken versturen naar het Buitenland, behalve België. Wij hopen dat u al een tevreden klant bent of het wilt wordt. Met vriendelijke groeten, Hans en Yvonne Rijntjes.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Traddles

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
** Deze functie maakt gebruik van cookies
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Traddles
  • Na uw bestelling ontvangen u en Traddles een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Traddles vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Traddles kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.