Meijenfeldt, Ernst von ; Marit Geluk en Jacco Hogeweg - Verborg

Schrijver:
Titel: Verborgen ruimte. De ontdekking van ondergrondse architectuur.
Taal: Nederlands
Uitgever: V+K Publishing, Blaricum
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2002, 264 blz. Met kleurenfoto's en tekeningen.
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gebaseerd op het gelijknamige onderzoek, dat tussen 1998 en 2000 is verricht in opdracht van het Centrum Ondergronds Bouwen.

Er is een aantal redenen om ondergronds te bouwen: praktische (ruimtegebrek), esthetische (proberen om de omgeving zo min mogelijk te verstoren) en milieutechnische (energiebesparend). In deze uitgave wordt ondergronds bouwen van veel verschillende kanten belicht. Het is het resultaat van een onderzoek in opdracht van het Centrum Ondergronds Bouwen door o.a. de TU Delft, TNO en verschillende architectenbureaus. Het biedt een dwarsdoorsnede van de ontwikkelingen op dit gebied. De 7 hoofdstukken bestaan uit een gedegen inleiding, 2 of 3 projectbeschrijvingen (van elk ongeveer 4 pagina's) en worden afgesloten met een interview. Ook bevat elk hoofdstuk een apart kader waarin een specifiek aspect wordt belicht zoals 'Onder de grond in de film', 'de Metro van Moskou' of 'Het riool'. Het ondergrondse wordt breed gezien: ook gebouwen die maar gedeeltelijk onder de grond liggen, tellen mee. Veel Nederlandse voorbeelden als het Museumplein in Amsterdam en de bibliotheek van de TU Delft.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.