Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

BASTET, F.L. - Beeld en relief. Gids voor de verzameling Grieks

Schrijver:
Titel: Beeld en relief. Gids voor de verzameling Griekse en Romeinse beelhouwkunst in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.
ISBN: 9789012024242
Taal: Nederlands
Uitgever: Staatsuitgeverij 's-Gravenhage
Bijzonderheden: 1979 Ingenaaid 70 P. + 80 Ills. De afzonderlijke beschrijvingen van de werken bevatten een grote hoeveelheid historische, iconografische en andere kunsthistorische gegevens. Van bijna alle nummers is een afbeelding opgenomen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eenvoudige, maar goed verzorgde nieuwe catalogus van tachtig beeldhouwwerken en reliefs, naar aanleiding van de vernieuwde opstelling van de collectie. De afzonderlijke beschrijvingen van de werken bevatten een grote hoeveelheid historische, iconografische en andere kunsthistorische gegevens. Van bijna alle nummers is een afbeelding opgenomen. De korte, duidelijke inleiding is verdeeld in de geschiedenis van de verzameling zelf, een kunsthistorisch overzicht van de Griekse en Romeinse beeldhouwkunst en enkele voorbeelden van de typen van de kleding der klassieken. Met verklarende woordenlijsten en bibliografie, beknopte chronologie. Zeer bruikbaar.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BASTET, F.L. - Beeld en relief. Gids voor de verzameling Griekse en Romeinse beelhouwkunst in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.