Barlerin en J.P. Vaissaire, L. - Raskatten, Ode aan de raskat..

Schrijver:
Titel: Raskatten, Ode aan de raskat...
ISBN: 8712200945761
Taal: Nederlands
Uitgever: Paris, Aniwa Publishing,
Bijzonderheden: 2003. ( 56 pp 23 x 23 cm Paperback ) goed / good Alles over de aanschaf en verzorging van een raskat. I.s.m. Royal Canin
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ode aan de raskat...
Prachtige vormen en kleuren, een edele gang, een mysterieuze blik: in onze moderne, verstedelijkte wereld vertegenwoordigt de raskat de magie van de kat van onze dromen.
Toch wordt hem onrecht aangedaan, want vandaag de dag vertegenwoordigd hij amper 6% van de totale kattenpopulatie. En dat terwijl het percentage rashonden - of honden die ermee gelijk worden gesteld - meer dan 60% bedraagt!
Pupskiezen we meestal zelf. Kittens 'erven' we vaak toevallig. Dat is jammer, want raskatten kunnen fascinerend zijn.
Dit boekje is dus op de eerste plaats een ode aan de raskat en een hulde aan zijn schoonheid en persoonlijkheid.
De voeding en de gezondheid, die centraal staan in ons werk, hebben we echter evenmin vergeten. Het eerste deel van dit boek gaat dan ook over de achtergronden van een verstandige voeding (en dus van de voedingsstoffen) die bij de fysiologie van de kat past.
In het tweede deel stellen we de kattenrassen voor. Het overzicht is natuurlijk niet volledig, want er bestaan tegenwoordig meer dan vijftig verschillende rassen die zorgvuldig geselecteerd zijn door fokkers. Zij zijn de echte kenners en kunnen u alles vertellen over een ras.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barlerin en J.P. Vaissaire, L. - Raskatten, Ode aan de raskat...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.