Diana Evans - 26a

Schrijver:
Titel: 26a
ISBN: 90-290-7878 2 /
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: tweede druk;ingoede staat;gebonden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een verhaal over twee achtjarige zusjes (identieke tweeling) die samen met hun ouders en twee zussen in Londen wonen. Hun slaapkamer- omgedoopt tot 26a- is hun plek waar bezoekers altijd moeten aankloppen voordat ze binnen mogen komen.Nigeriaanse moeder heeft heimwee naar haar land en de drankzuchtige vader is veel uithuizig. De vier dochters bouwen,gedwongen door de omstandigheden en de vroege zorg voor zichzelf, elk hun eigen wereld.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De oude letterbak

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De oude letterbak
  • Na uw bestelling ontvangen u en De oude letterbak een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De oude letterbak vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De oude letterbak kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.