Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

W. Otten - Otten, W.-Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge

Schrijver:
Titel: Otten, W.-Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge
ISBN: 9789033108686
Uitgever:
Bijzonderheden: Uit het levensboek van dr. H.F. Kohlbrugge door W. Otten vertelt in woord en beeld over het veelbewogen leven van dr. H.F. Kohlbrugge.   De zeer begaafde dr. H.F. Kohlbrugge (1803-1875) was één van de belangrijkste godgeleerden der 19e eeuw. V...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit het levensboek van dr. H.F. Kohlbrugge door W. Otten vertelt in woord en beeld over het veelbewogen leven van dr. H.F. Kohlbrugge.  
De zeer begaafde dr. H.F. Kohlbrugge (1803-1875) was één van de belangrijkste godgeleerden der 19e eeuw. Voor de geschriften van en over Kohlbrugge bestaat een grote belangstelling.
In dit boek wordt een beschrijving gegeven van zijn veelbewogen leven. Aan reeds bekende gegevens zijn veel nieuwe informaties toegevoegd. Van "de man uit Elberfeld" zijn tal van herinneringen opgenomen. Verder hebben levensschetsen van zijn kinderen, vrienden en leerlingen, alsmede een genealogie van het geslacht Kohlbrugge een plaats gekregen. Mede door de talrijke - veelal onbekende - illustraties, mag dit werk een unieke uitgave worden genoemd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

W. Otten - Otten, W.-Uit het levensboek van Dr. H.F. Kohlbrugge