Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Levine, John R & Baroudi, Carol - Internet voor dummies,

Schrijver:
Titel: Internet voor dummies,
Taal: Nederlands
Uitgever: Addison-Wesley
Bijzonderheden: 1996, softcover met flappen, in prima staat Het is een goede gids en naslagwerk voor iedereen die er plezier in heeft om regelmatig 'op internet te zitten'.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze gids uit de 'Dummies'-serie wordt uitleg gegeven over alles wat het huidige internet de thuisgebruiker te bieden heeft. Aan de orde komen zaken als browsers, muziek, video, bankieren, e-mail, chatten, zelf websites maken, blogs, veilig betalen, winkelen (en eigen winkels openen), internet als studiemiddel en naslag etc. Maar ook wordt aandacht besteed aan de negatieve dingen als virussen, spyware, spam en de gevaren van internet voor kinderen. Het boek is zeer compleet en de onderwerpen worden met adequate diepgang behandeld. Het boek heeft de standaard lay-out en cartoons als alle andere Dummies-boeken. De soms wat kinderachtige toonzetting van de Dummies-serie is hier achterwege gelaten, zodat het boek het serieuze karakter draagt dat het verdient. Het is een goede gids en naslagwerk voor iedereen die er plezier in heeft om regelmatig 'op internet te zitten'.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Levine, John R & Baroudi, Carol - Internet voor dummies,