Schretlen, Ignace - Waar is de beer van Boukje? prentenboek.

Schrijver:
Titel: Waar is de beer van Boukje? prentenboek.
ISBN: 9789063860950
Taal: Nederlands
Uitgever: Harlekijn Westbroek
Bijzonderheden: 1993. Ill. Susan Schildkamp. Harde kaft, oblong, gebonden. Uitstekende staat De tekst, in een duidelijk lettertype, is steeds op gekleurd papier gedrukt. De afbeeldingen verwoorden het verhaal op een eigen wijze. Om voor te lezen aan peuters en kleut
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op een dag vindt het hondje Bobbie een vies speelgoedbeertje met drie poten onder de struiken bij het hek van de giraffen in de dierentuin. Dit beertje is van Boukje. Op haar verjaardag is ze samen met haar vriendinnen en enkele knuffels naar de dierentuin geweest. Op een onbewaakt ogenblik verliest ze haar beertje. Het duurt dagen voor ze hem mist, maar dan gaat ze ook meteen met haar vader naar de dierentuin om haar beertje op te halen. Het beertje voelt zich nu weer gelukkig en mooi schoongemaakt drukt Boukje hem stevig tegen zich aan in haar diepe slaap. In het verhaal worden niet alleen de gedachten van het beertje verwoord, maar ook het meeleven van de giraffen wordt beschreven. Prentenboek met prachtige paginagrote illustraties; deze zijn eenvoudig getekend en zwart omlijnd afgebeeld tegen een kleurrijke achtergrond. De tekst, in een duidelijk lettertype, is steeds op gekleurd papier gedrukt. De afbeeldingen verwoorden het verhaal op een eigen wijze. Om voor te lezen aan peuters en kleuters.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schretlen, Ignace - Waar is de beer van Boukje? prentenboek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.