Gratton , Lynda . [ isbn 9789043003612 ] - Zingeving in Strate

Schrijver:
Titel: Zingeving in Strategie . ( De mens als kloppend hart van de organisatie . ) Steeds vaker roepen managers dat de waarde van hun organisatie kennis is. En toch voelen werknemers zich juist ook in dat soort organisaties niet gewaardeerd. -
ISBN: 9043003611
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education .
Bijzonderheden: Gebonden als nieuw met harde kaft . 4312 - 1e dr 2001 - 247 p - 672 gr - 18x24,5 cm
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De auteur heeft vanuit haar achtergrond als psychologe onderzoek gedaan naar deze discrepantie:in veel organisaties voelen mensen zich niet geinspireerd, betrokken en veilig hun vrije mening te geven. In het denken over HR is geen vooruitgang geboekt.
Er is een evident verschil binnen organisaties tussen enerzijds het gedrag, het kunnen en de houding van de werknemers en anderzijds de door HR opgestelde richtlijnen.
Door zich hierin te verdiepen is de auteur gekomen tot vier vooronderstellingen:
- Er zijn fundamentele verschillen tussen enerzijds de waarde van mensen en anderzijds de waarde van kapitaal & technologie.
- Deze aanname leidt tot een nieuwe manier van denken en werken in organisaties.
- Bedrijfsstrategien zijn alleen haalbaar met behulp van bijvoorbeeld de mens.
- Een lange termijn strategie gebaseerd op - de menselijke waarde - vereist een continue dialoog/ communicatie binnen de organisatie.
Het doel van het boek is enerzijds duidelijk te maken waarom we allereerst ons denken over de organisatie, mens en strategie moeten veranderen en anderzijds een stappenplan te bieden voor hoe we deze verandering kunnen bewerkstelligen.
De gedachten van de auteur zijn niet academisch. Haar filosofie en daarop volgend de in het boek beschreven strategie komt voort uit haar werk als consultant voor o.a. Glaxo en HP.
Allereerst beschrijft de auteur de filosofie van haar denken nl: mensen zijn op een andere manier tijdgebonden dan kapitaal & technologie; mensen zoeken naar de 'mening' van dingen, gebeurtenissen, waarom handelen we zoals we handelen?; en mensen hebben een ziel: emotie, inspiratie. Het beschrijven van deze filosofie is makkelijk. Nog makkelijker is het voor managers om bij het lezen ervan ja te knikken maar hoe kunnen managers de organisatie veranderen? Hiervoor heeft de auteur het zesstappenplan
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gratton , Lynda . [ isbn 9789043003612  ] - Zingeving in Strategie . ( De mens als kloppend hart van de organisatie . ) Steeds vaker roepen managers dat de waarde van hun organisatie kennis is. En toch voelen werknemers zich juist ook in dat soort organisaties niet gewaardeerd. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.