Kikkert, J.G. - Koning Willem III biografie

Schrijver:
Titel: Koning Willem III biografie
ISBN: 9027425884
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1990, 1e druk, 408 pp,
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Koning Willem III heeft ons land zijn meest controversiële vorst gekend. Hij was ongeremd en opvliegend van aard, maar voor vrienden en adviseurs kon hij heel hartelijk, spontaan en vrijgevig zijn. Hij was dan ook meer ene Romanov dan een Oranje.
Deze biografie schildert koning Willem III ten voeten uit. Een markante persoonlijkheid die zijn stempel op een heel tijdperk wist te drukken. De schrijver geeft tevens een prachtig beeld van Nederland in de tweede helft van de negentiende eeuw.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hookies Bookies

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hookies Bookies
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hookies Bookies een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hookies Bookies vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hookies Bookies kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.