Boer, M.G. de - Van oude voyagiën. Deel 1 : Op weg naar Indië.

Schrijver:
Titel: Van oude voyagiën. Deel 1 : Op weg naar Indië. Deel 2 : De wereld om. Deel 3 : Met Tasman en Bontekoe.
ISBN: 90-222-0245-3
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Hoeve, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 1979, 119 + 111 + 111 blz. Met tekeningen en kaarten. Boeken in cassette. Pakketpost. Vlekje op de cassette (niet op de boeken).
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Herdruk van de oorspronkelijke uitgave uit 1912 H. Meulenhoff, Amsterdam.

In dit boek staan bewerkingen van oude scheepsjournalen. De samensteller stelde dat er in Nederland altijd veel interesse is geweest voor verhalen over verre reizen, maar dat er van veel oude uitgaven slechts enkele originelen over waren. Derhalve meende hij er goed aan te doen om deze verhalen voor een groot publiek toegankelijker te maken door ze in een verkorte vorm vrij na te vertellen en d.m.v. citaten en prenten uit de oorspronkelijke uitgaven het geheel eigen karakter ervan voor een goed deel te bewaren.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.