Jerram Barrs - Bruggen bouwen voor de Boodschap

Schrijver:
Titel: Bruggen bouwen voor de Boodschap
ISBN: 9789063182342
Taal: Nederlands
Uitgever: Jerram Barrs
Bijzonderheden:
Prijs: € 8,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waarom geef je het goede nieuws door?
Hoe bereik je de ander?

Dat zijn de twee basisvragen die Jerram Barrs in dit boek aan de orde stelt - op verfrissende en bemoedigende wijze. Eerst haalt hij, om zo te zeggen, de druk van de ketel. Evangelisatie is geen plicht die zwaar op je drukt, maar een uiting van liefde en dankbaarheid. Hoe meer we beseffen wie God voor ons is en wat Hij voor ons heeft gedaan in zijn Zoon, des te meer we aan natuurlijk verlangen krijgen het goede nieuws met anderen te delen. Maar hoe doe je dat? Jerram Barrs zegt heel eenvoudig: 'Zoals Jezus dat deed. En zoals de apostel Paulus dat deed.'

Dat klinkt vanzelfsprekend, maar wanneer we ons verdiepen in de manier waarop Jezus er telkens in slaagde bij zo veel verschillende mensen om Hem heen 'aan boord te koemn', dan beseffen we hoe weinig we nof echt zijn voorbeeld volgen.
Met al onze eigen maniertjes hebben we enorme kloven tussen ons en 'de wereld' geschapen. Het wordt tijd dat we opnieuw leren bruggen te bouwen.
'Kijk eens goed hoe Paulus het voorbeeld van Jezus volgde,' zegt Barrs. 'Deze apostel verdiepte zich grondig in de belevingswereld van de ander, deed alle moeite om zich in de nader te verplaatsen en wist zo bruggen te slaan naar de meest uiteenlopende groepen van mensen.'
Kortom: evnageliseren doe je niet vanuit het isolement maar vanuit een liefdevolle betrokkenheid bij de wereld om ons heen.

De Amerikaanse schrijver Jerram Barrs, directeur van het Francis Schaeffer Instituut, is een veelgevraagd spreker in vele landen. In zijn boeken en lezingen is hij altijd volop bijbelgetrouw èn uitermate betrokken bij wat er onder de moderne mensen leeft.
Verder lezen

De Wegwijzer uit Almere

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jerram Barrs - Bruggen bouwen voor de Boodschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Wegwijzer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Wegwijzer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Wegwijzer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Wegwijzer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Wegwijzer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.