Oudshoorn, Wim - 150 vragen over vaste planten

Schrijver:
Titel: 150 vragen over vaste planten
ISBN: 9789021520841
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos-Z&K Uitgevers - Utrecht/Antwerpen, 1993
Bijzonderheden: Paperback, 112 bladzijden. Uit de serie De Groenboekerij.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tekeningen: Janine ten Horn.
Omslagontwerp: Kees Kuiphof.
Omslagfoto's: Peter Muller (boven) en Wim Oudshoorn (onder).

Vaste planten zijn de 'smaakmakers van de tuin'.
Hun diversiteit in groeivorm, bloemkleur, bloeitijd, hoogte en noem maar op is zo overweldigend, dat de keuzemogelijkheden enorm zijn. Vandaar dat in bijna elke tuin wel een flink aantal vaste planten aanwezig is.
Toch zijn ze lang niet allemaal probleemloos te houden. Wim Oudshoorn weet uit eigen rijke ervaring en door de vele vragen die hij in de loop der jaren van plantenliefhebbers kreeg, precies waar velen mee worstelen.
Vragen als wat mooi met elkaar te combineren is, ho e een rijke bloei in stand te houden, welke aantastingen het meest voorkomen, het belang van de juiste standplaats, hoe vaste planten vermeerderd kunnen worden en nog veel meer.
150 vragen over vaste planten is een handig en praktisch boekje waarin voor tal van problemen en probleempjes het antwoord gegeven wordt om meer tuinplezier te hebben.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oudshoorn, Wim - 150 vragen over vaste planten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.