Wolkers, Jan - Dagboek 1972

Schrijver:
Titel: Dagboek 1972
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bezige Bij
Bijzonderheden: GESIGNEERD en door Jan Wolkers met authentieke signeer stempel. 1e druk, gebonden met stofomslag, 2007.
Prijs: € 175,00
Verzendkosten: € 15,00 (binnen Monaco)
Meer info:
Boekconditie: prachtexemplaar, zo goed als nieuw.
"In de jaren tot 1980, toen hij in Amsterdam woonde en onder meer de romans Turks fruit, De kus en De walgvogel verschenen, hield Jan Wolkers een dagboek bij, waarvan bij De Bezige Bij inmiddels 2 delen - uit de jaren 1969 en 1974 - zijn verschenen. In dit derde deel in die uiterst leesbare en succesvolle reeks vertelt Wolkers onder meer over de voorbereidingen op de roman De walgvogel. Daarnaast lezen we weer vele sappige beschrijvingen van het landschap en de natuur, lekker eten en natuurlijk de bezoeken van vele vrienden in de Zomerdijkstraat, waar Jan en zijn vrouw Karina dan nog wonen. Dagboek 1972 is onmisbaar voor alle Wolkers-fans en een bijzondere aanvulling op het oeuvre en van een bijzonder en groot auteur."
De gehele winst komt ten goede aan dierenwelzijn (WSPA). Hartelijk dank, Saskia Kalb, www.sassy-beagle.com
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wolkers, Jan - Dagboek 1972

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Sassy Beagle Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Sassy Beagle Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sassy Beagle Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sassy Beagle Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Sassy Beagle Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.