Linda Chaikin - Ruwe Zijde

Schrijver:
Titel: Ruwe Zijde
ISBN: 9789043514828
Taal: Nederlands
Uitgever: KOK
Bijzonderheden:
Prijs: € 20,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het 16e-eeuwse Frankrijk is het toneel van hofintriges en hugenotenvervolging. Rachelle Dushane-Macquinet, couturiére uit een befaamde familie van zijderproducenten, wordt door koning-moeder Catherine de Médicis vastgehouden op kasteel Fontainebleau. Haar echtgenoot Fabien de Vendóme probeert haar te bereiken, maar ook hij loopt gevaar. Catherine shuwt geen middel om haar macht over Frankrijk te handhaven. Ze heeft een moorddadig plan beraamd om haar tegenstanders uit de weg te ruimen. Als haar plan slaagt, zal Fabien van de moord worden beschuldigd. Kan hij aan de valstrik van de koningin-moeder ontkomen?
In deze moeilijke tijden van vervolging en verraad, moeten Rachelle en Fabien standvastig blijven in hun geloof en grote moed tonen. Durven zij te vertrouwen op hun liefde voor elkaar? Kunnen zij naar het veilige engeland ontsnappen - of is er geen uitweg meer?

Ruwe zijde is het derde deel in de serie Het zijdehuis. Eerder verschenen de Zijdecohter en Een zijden draad
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Linda Chaikin - Ruwe Zijde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Wegwijzer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Wegwijzer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Wegwijzer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Wegwijzer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Wegwijzer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.