VERSTRAETE, Jan; - MARCO MERTENS. PORTRETTEN,

Schrijver:
Titel: MARCO MERTENS. PORTRETTEN,
Uitgever: BE, Lido, 2011
Bijzonderheden: Gebonden, foto-kartonomslag in kleur, 240 x 315mm., 192pp., kleurillustratie. ISBN 9789491301155.
Prijs: € 34,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Een album, een verrukkelijke verzameling van het werk van deze Mertens, die er in slaagt om in beelden te brengen waar anderen in geen woorden slagen om een gevoel over te brengen. Gevoelens en vooral schoonheid van het beeld. Maar deze verzameling van portretten zijn niet zomaar portretten, maar wel degelijk een bijzondere benadering van bekende mensen, BV?s, die vaak buiten hun normale context worden geplaatst, en waarbij men een verrassend beeld in een ongewone context vindt, in een schoonheid, een sfeervol beeld met een indrukwekkende speling op licht en kleuren. Mensen die we vaak onder een ander beeld te zien krijgen, en die even het spel hebben gespeeld, en eigenlijk zo een totaal andere, soms bijna onherkenbaar facet van hun persoonlijkheid tonen. Het is een boek waar elke foto wel degelijk een pareltje is. Een bijzonder intrigerend boek, vol schoonheid, en waar je wel degelijk steeds even moet nadenken en bedenken wat je ziet. Natuurlijke schoonheid van wat je ziet, en waar enkel kunstenaars als deze auteur in slaagt om dit op zo?n manier te kunnen delen met zijn ?lezers?. Een absolute aanrader als geschenkboek, voor anderen, maar vooral voor jezelf.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VERSTRAETE, Jan; - MARCO MERTENS. PORTRETTEN,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.