Boom, H. ten e.a. - Bijdragen en mededelingen, Deel LXIX, 1978

Schrijver:
Titel: Bijdragen en mededelingen, Deel LXIX, 1978
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging "Gelre"
Bijzonderheden: gebonden, groen leer, met goudopdruk, 290 blz., 23,5x16 cm.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
met o.a.: H. ten Boom: Clarecamp te Wamel. Een Gelders klooster van de tweede orde van St. Franciscus (Clarissen) van ca. 1445 tot 1574, R. van Schaïk: De bevolking van Nijmegen in het eerste kwart van de 15de eeuw, C.L. Verkerk: Nijmegen en de Dominicanen, P. Leupen: Zaltbommel en zijn Waarden, H.L.J. Kolks: De komst der Reformatie in Terborg en het katholiek verweer 1570-1630, M.J. van Lennep: Schets der economische ontwikkeling van Tiel gedurende de zeventiende en achttiende eeuw
Verder lezen

Raban uit Veenendaal

Logo Raban

Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw Spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even. Raban heeft op haar eigen site tienduizenden boeken. Vooral literatuur en poëzie. Ook duizenden literaire knipsels. Verder o.a. veel stafkaarten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Raban

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Raban
  • Na uw bestelling ontvangen u en Raban een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Raban vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Raban kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.